Team-Coaching

Teamcoaching

Als manager loop je tegen oneindig veel uitdagingen aan:

  • veranderingen binnen het team of de organisatie
  • onzekerheid vanwege een reorganisatie
  • een sfeer van competitie in plaats van samenwerking

Als jouw team haar doelstellingen niet haalt, er conflicten zijn of de communicatie stroef verloopt, dan krijg je er één ding gratis bij: Stress!

Tijdens een coachingstraject met Bisom Training & Coaching kan jouw team in een veilige, inspirerende, motiverende setting proeven hoe het wel kan, op een goede manier te communiceren en samen te werken. Er komt meer samenhang en team spirit. Er is duidelijkheid over verantwoordelijkheden en de teamleden weten elkaar erop aan te spreken, op een positieve prettige manier. Met meer vertrouwen en veiligheid kan jouw team beter communiceren, effectiever samenwerken en er samen voor gaan om de doelstellingen met beduidend minder stress en spanningen wél te halen.

Communicatie is de lijm van een team. Als die niet plakt, heb je los zand in plaats van een geoliede machine.”

Ik geniet ervan om de leden van een team tijdens een coachingstraject hun verschillende kwaliteiten te zien ontdekken en er getuige van te zijn hoe het vertrouwen onderling groeit en het team samen daadkrachtiger wordt. Waar anderen afhaken, raak ik geboeid. Waar conflicten smeulen, raak ik geïnspireerd het met zachte handen aan te pakken. Ik kijk er naar uit de verbinding met jouw team aan te gaan!

Mijn teamcoaching is gebaseerd op de techniek van Verbindende Communicatie.

Heb jij hulp nodig bij het verbeteren van de samenwerking en communicatie binnen jouw team? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.