Mooier dan je denkt – Workshop 1 Zelfbeeld

Elke vrouw krijgt  in onze maatschappij ingeprent dat zij mooi moet zijn. Dat geldt net zo en steeds meer ook voor mannen. Mooie mensen vinden immers sneller een partner, makkelijker een baan, worden als slimmer ingeschat en verdienen meer, zo blijkt steeds weer uit onderzoek.

Aan het schoonheidsideaal dat ons dankzij photoshop door de media wordt voorgespiegeld, kan niemand voldoen. Jij weet dit. En toch neem je het waarschijnlijk als maatstaf wanneer je in de spiegel kijkt. En dan zie je alleen dat waar je ‘te’ bent: te dik, te dun, te grote neus, te kleine ogen, te dunne lippen…
Je innerlijke criticus is continu aan het woord.
En elk kritisch commentaar op je uiterlijk doet pijn. En complimenten kun je moeilijk ontvangen, omdat je ze niet kunt geloven.

Wil jij leren om je blik naar jezelf te veranderen, stoppen met je continu te (ver)oordelen? Leren complimenten echt te ontvangen en te koesteren?

Kom naar de workshop ‘Mooier dan je denkt’ om te leren zien hoe mooi je eigenlijk bent!

Want schoonheid zit maar deels in je uiterlijk, het zit vooral in zelfvertrouwen. We kennen allemaal de voorbeelden van mensen die niet aan het heersende schoonheidsideaal voldoen en die toch razend aantrekkelijk zijn, juist door het zelfvertrouwen dat ze uitstralen.

In de workshop ‘Mooier dan je denkt’ maak je contact met je innerlijke criticus, je gaat uitzoeken wat je in jezelf als echt mooi beleeft. Je leert in een veilige omgeving feedback te ontvangen over je kwaliteiten en waarden. En je ervaart hoe geweldig het is al deze echt worden gezien Ook ga je met je lijf ervaren wat je zelfbeeld en een verandering ervan met je lijf doet. Bijvoorbeeld door met elkaar te dansen.

Kosten?

€175 (incl. btw, trainingsmap, koffie/thee en iets lekkers)